לוח זמנים של E3 2016 - מתי ואיך לצפות בכל מסיבת עיתונאים, הכל מתחיל היום

זו יכולה להיות משימה מרתיעה לנסות להתעדכן באירועי E3. ה נגררים E3 , הכרזות על משחקים, חדשות וגילויי חומרה יכולים להיות מכריעים, אבל אנחנו נפרק את כל התוכנית כדי שתוכלו להתעדכן במבול של חדשות E3 . להלן כל לוח הזמנים של מסיבות העיתונאים של E3 2016 עם קישורים לדפי מסיבת העיתונאים שלנו ב-E3, סרטון וידאו של השידורים החיים. לאחר סיום המופעים, נספק גם סיכום מלא של ההכרזות העיקריות של כל מצגת. פשוט שמרו את הדף הזה, תכננו את לוח הזמנים שלכם בהתאם, והתכוננו לחוות את E3 במלוא הדרו.

יוֹם רִאשׁוֹן



מסיבת עיתונאים של EA Play

מתי: יום ראשון, 12 ביוני בשעה 13:00 PDT / 16:00 EDT / 21:00 BST

צפו כאן: מסיבת עיתונאים של EA Play 2016

מסיבת עיתונאים של Bethesda E3

מתי: יום ראשון, 12 ביוני בשעה 19:00 PDT / 23:00 EDT / (יום שני, 13 ביוני) 3:00 BST

צפו כאן: מסיבת עיתונאים של Bethesda E3 2016

יוֹם שֵׁנִי

מסיבת עיתונאים של Microsoft E3

מתי: יום שני, 13 ביוני בשעה 9:30 בבוקר PDT / 12:30 אחר הצהריים EDT / 17:30 PDT

צפו כאן: מסיבת עיתונאים של Microsoft E3 2016

מופע משחקי מחשב

מתי: יום שני, 13 ביוני בשעה 11:30 PDT / 14:30 EDT / 19:30 BST

צפו כאן: תערוכת משחקי מחשב 2016

מסיבת עיתונאים של Ubisoft E3

מתי: יום שני, 13 ביוני בשעה 13:00 PDT / 16:00 EDT / 21:00 BST

איפה לצפות: מסיבת עיתונאים של Ubisoft E3 2016

מסיבת עיתונאים של Sony E3

מתי: יום שני, 13 ביוני בשעה 18:00 PDT / 21:00 EDT / (יום שלישי, 14 ביוני) 02:00 BST

צפו כאן: מסיבת עיתונאים של Sony E3

יוֹם שְׁלִישִׁי

נינטנדו E3 שידור חי

מתי: יום שלישי, 14 ביוני בשעה 9:00 PDT / 12:00 EDT / 17:00 BST

צפו כאן: נינטנדו E3 שידור חי