E3 2021 לוח זמנים: מה קורה ומתי

לוח זמנים של E3 2021

(קרדיט תמונה: עתיד)

קפוץ אל:

אנחנו כמעט בסוף כל האירועים המופיעים בלוח הזמנים של E3 2021, כשרוב התערוכות הגדולות הסתיימו עכשיו, כולל פרסי E3 הרשמיים. צפויים עוד כמה אירועים הקשורים ללוח הזמנים של E3 2021, כולל האירוע המורחב של Xbox, ולאחר מכן EA Play עד הסוף ב-22 ביולי. אז הישארו מעודכנים.

השנה E3 2021 הוא דיגיטלי לחלוטין (מסיבות ברורות), אז תיהנו מכל ההכרזות מהנוחות של הבית. רשמית, התאריכים של E3 2021 הם 12 - 15 ביוני, אם כי יש הרבה אירועים גם מחוץ לזה. מחזור ה-E3 המסורתי הפך לעונה שלמה של הכרזות על משחקי וידאו, מה שהופך את לוח הזמנים של E3 2021 לעמוס יותר מאי פעם.



אתה יכול לצפות בפיד הרשמי של E3 2021 בשידור חי למטה:

לסיכום מהיר של החדשות הגדולות ביותר מחלונות הראווה המובילים, לחץ על הקישורים למטה:

22 ביולי

EA PLAY

EA Play Live

(קרדיט תמונה: EA)

זְמַן: 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 BST
תַאֲרִיך: 22 ביולי

למה לצפות: אוקיי, אז זה לא חלק טכנית מלוח הזמנים של E3 2021, אבל זה יהיה גס לא לכלול כאן את תצוגת הקיץ של EA. זה נכון, במקום להופיע לראשונה בימים שלפני ה-E3, השנה EA הפכה להיות נוכלת והיא מארחת את אירוע ה-EA Play שלה ב-22 ביולי. עם הכרזה על Battlefield 6 ביוני, צפו לראות יותר מזה באירוע ביולי זה. באופן אישי אשמח לראות כל מה שקשור ל-Sims (לשמור על דברים מצליבים סימס 5 למרות שזה מרגיש כמו חלום צינור), אבל אני מקווה שנראה לפחות עוד קצת עידן הדרקון 4 ו Mass Effect 5 בין כותרי הספורט הרגילים. את התוכנית ינחה אוסטין קריד מ-WWE.

איך לצפות: TBC