זמן ההתחלה של EA Play Live 2021 והמארח אוסטין קריד הכריזו

EA Play Live

(קרדיט תמונה: EA)

ל-EA Play Live 2021 יש סוף סוף שעת התחלה רשמית כמו גם מארח מפורסמים שידריך אותנו בכל החדשות.

בזמן ש EA E3 2021 האירוע אושר כבר זמן מה - וזה לא ממש אירוע E3 כשלעצמו, מכיוון שהוא מתרחש יותר מחודש לאחר סיום הופעה - EA אישרה מתי עלינו להתכוונן: התוכנית המוקדמת של EA Play Live מוגדרת ל מתחילים ב-22 ביולי בשעה 10:00 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST, עם המופע הראשי בהמשך. EA לא אומרת כמה זמן תימשך ההצגה המוקדמת לפני תחילת התצוגה הראשית, או אילו משחקים היא תכסה, אז נצטרך רק להתכוונן ליום ולראות בעצמנו.



ראה עוד

המוציא לאור גם אישר ש-EA Play Live יתארח על ידי המתאבק אוסטין קריד, AKA Xavier Woods. בנוסף להיאבקות עבור ה-WWE, Creed הוא גם סטרימר משחקי Twitch עם עוקבים משמעותיים, כך שהוא בחירה טבעית להובלת אירוע משחקים גדול.

עד כה, EA שמרה את התוכניות שלה עבור EA Play Live קרוב לחזה. המשחק היחיד שאושר עד כה הוא Battlefield 2042 , ש-EA אמרה שיחזור אחריו לחשוף אירוע והופעת המשך באירוע Microsoft E3 מוקדם יותר החודש. מתחרים חזקים נוספים לבמה כוללים מדור BioWare עם עידן הדרקון 4 - ואולי, רק אולי, עוד כמה חדשות על Mass Effect 5 - ומבט רענן על כל מה ש-EA מבשלת עבור מלחמת הכוכבים. EA הוא כבר לא היחיד שמייצר משחקי Star Wars גדולים לקונסולה ולמחשב , אבל זה לא אומר שלא יהיה לו יותר משלו להראות.

עם התוכנית הדו-כיוונית הזו, נראה ש-EA מקווה לקבל את גילויי ה-E3 הטובים ביותר ולחצוב שטח משלה ממש באמצע הקיץ. אני מקווה שנקבל עוד קצת הקנטות על מה ש-EA תכננה עבור EA Play Live 2021 בשבועות הקרובים.

בדוק אם אתה יכול למצוא את הקונסולה הבאה שלך או כמה אביזרים שימושיים עם המדריך שלנו מבצעי Prime Day PS5 .