זמני הבדיקה של רשת Elden Ring וכיצד לשחק את הבטא של Elden Ring

אלדן רינג

(קרדיט תמונה: Bandai Namco)

מבחן הרשת של Elden Ring מתרחש, ואם אתה תוהה איך לשחק את הבטא הראשון של Elden Ring אז הנה מה שאתה צריך לדעת. ראשית, החדשות הרעות: אם עדיין לא נרשמתם, לא תוכלו לשחק אלדן רינג במהלך סבב התאריכים הראשון הזה, שכן בקשות נסגרו רשמית ב-1 בנובמבר. עם זאת, אם אתה הם נרשמת, יש לנו את השעות והתאריכים שאתה יכול לשחק.

לקראת מבחן הרשת הראשון של Elden Ring, FromSoftware פתחה דף הרשמה המאפשר לאנשים להירשם ל-PS4, PS5, Xbox One ו-Xbox Series X/S. זהו חלק גדול של משחק שניתן לשחק עליו, עליו תוכלו לקרוא בתצוגה המקדימה המעמיקה שלנו למשחק Elden Ring. אמנם, בתור FromSoftware הצהיר זה מבחן 'לאמת טכנולוגיות שונות של המערכת המקוונת' לא הדגמה בשביל הכיף.



בעוד שכולם נעולים כרגע לבדיקת הרשת הזו, עדיין יש סיכוי שתהיה יותר גישת בטא מאוחר יותר. זוהי מסורת FromSoftware בשלב זה לקיים מספר מבחני רשת לקראת תאריך ההשקה, כך שיש סיכויים סבירים שזו לא תהיה ההזדמנות האחרונה והיחידה שלך לקפוץ מוקדם. אם התמזל מזלכם להיכנס, הנה מתי מתחיל מבחן רשת Elden Ring וכמה זמן הוא נמשך.

אלדן רינג

(קרדיט תמונה: Bandai Namco)

מתי הם תאריכים ושעות של בדיקת Elden Ring Network?

גרסת הבטא של Elden Ring תהיה זמינה רק בזמנים מאוד ספציפיים בסוף השבוע הקרוב ותוכלו לשחק רק כשהשרתים פעילים. ישנן חמישה משבצות בתקופת שישי עד ראשון, על פני טווח של אזורי זמן, אז אני מקווה שאמורה להיות משבצת שמתאימה לך, בכל מקום שבו אתה נמצא.

להלן התאריכים והשעות של בדיקת Elden Ring Network:

  • יום שישי, 12 בנובמבר : 3:00 - 06:00 PT / 6:00 - 9:00 ET / 11:00 - 14:00 GMT
  • יום שישי, 12 בנובמבר : 19:00 - 22:00 PT / 22:00 - 01:00 ET (13 בנובמבר) / 3:00 - 6:00 (13 בנובמבר) GMT
  • שבת, 13 בנובמבר : 11:00 - 14:00 PT / 14:00 - 17:00 ET / 19:00 - 22:00 GMT
  • יום ראשון, 14 בנובמבר : 15:00 - 18:00 PT / 18:00 - 21:00 ET / 23:00 - 02:00 (15 בנובמבר) GMT
  • יום ראשון, 14 בנובמבר : 19:00 - 22:00 PT / 22:00 - 01:00 (15 בנובמבר) ET / 3:00 - 6:00 (15 בנובמבר) GMT

כפי שציינו, From בדרך כלל מבצעים כמה מהבדיקות הללו, כך שאם פספסתם את זה בסוף השבוע הזה, תמיד יש סיכוי שתהיה בדיקה נוספת מעכשיו ועד ההשקה בפברואר מעט מאוחרת של המשחק. ואם אתה רוצה לדעת יותר על המשחק אז דיברנו על איך Elden Ring הוא המשחק הכי נגיש ש-FromSoftware יצרה ו איך אלדן רינג שונה מנשמות אפלות , למרות שנראה מאוד דומה (שלום ממשק משתמש זהה).

Bandai Namco ו-FromSoftware מקווים לראות אלדן רינג 'תרחיב את קהל המעריצים' נבנה על ידי Dark Souls, ואנחנו לא מדברים רק על מעבר לקהל 'git gud'.