ההטבות של Elder Scrolls Online ESO Plus הן בחינם לזמן מוגבל

(קרדיט תמונה: בת'סדה)

הכל עדכני Elder Scrolls באינטרנט שחקנים יכולים ליהנות מהיתרונות של מנוי בתשלום ל-ESO Plus בחינם עד ה-27 באפריל.

שירות המנויים עולה בדרך כלל 15$ לחודש וכולל שורה של הטבות כולל גישה לכל חבילות ה-DLC, אחסון בלתי מוגבל לציוד יצירה ועוד. אתה יכול לבדוק את כל מה שחברות ב-ESO Plus כוללת כאן , אבל זכור שגרסת הניסיון החינמית אינה כוללת את מלגת הכתר החודשית ועסקאות ESO Plus.



תקופת הניסיון בחינם של ESO Plus פעילה כעת ונמשכת עד יום שני, 27 באפריל בשעה 7:00 PT / 10:00 ET / 14:00 GMT.

זה נותן לכל אחד עם פרופיל Elder Scrolls Online פעיל את היכולת לגשת ל-Harrowstorm DLC החדש, שמתחיל את הלב האפל של Skyrim שנמשך השנה ומוביל יפה להרחבת Greymoor הקרובה. אם חיכיתם לחקור סוף סוף את Skyrim ב-Elder Scrolls Online, זה הזמן לקפוץ פנימה.

כל מה שאתה צריך לעשות כדי להשיג את חברות הניסיון החינמית שלך ל-ESO Plus הוא להיכנס לחשבון Elder Scrolls Online שלך, ללכת ל-Crown Store, לפתוח את הכרטיסייה ESO Plus ולחץ על 'ניסיון חינם'. אין צורך להזין את פרטי כרטיס האשראי שלך או להסכים לכלום - ההטבות של ESO Plus שלך מופעלות מיד, ללא שאלות.

שיחקתי ב-ESO ללא חברות פלוס עם חבר שיש לו מנוי, אז זה אומר שסוף סוף נוכל להתמודד עם מבוכים Icereach ו-Unhallowed Grave מ-Harrowstorm. אין ספק שהחדשות האלה יתקבלו בברכה לכל מי שמעוניין לבדוק את ה-DLC מבלי להשקיע בתקופה הלא ודאית הזו מבחינה פיננסית (ובכל הדרכים האחרות).

בדוק תחילה את הקולנוע טריילר לעונת הדרקון של Elder Scrolls Online .