אירוע ליל כל הקדושים מקוון Elder Scrolls מאפשר לך להתחפש לזומבי

(קרדיט תמונה: בת'סדה)

The Elder Scrolls Online מארח אירוע ליל כל הקדושים שבו אתה יכול להרוויח XP בונוס, מיכלי Plunder Skull מלאי טוב, ואפילו להפוך את הדמות שלך לחבר בצבא המתים.

פסטיבל המכשפות חוזר ל-The Elder Scrolls Online ביום חמישי, 22 באוקטובר ופועל עד יום שלישי, 3 בנובמבר בשעה 7:00 PT / 10:00 ET / 15:00 BST. אבל לפני שאתה מגיע למסיבה, אתה צריך למצוא תחפושת.



אם עדיין לא עשית זאת, השלם את מסע המציאה של המכשפה מקטע החגים של חנות הכתר כדי לקבל את מזכרת משרוקית המכשפה. השתמשו במשרוקית במהלך תקופת האירוע ופתחו חיזוק של שעתיים של 100% XP וקבלו את הקדירה של המכשפה, ולאחר מכן השתמשו בקדירה כדי ללבוש את תחפושת ליל כל הקדושים הזומבי החדשה שלכם.

עכשיו, כשתתאים לך, תרצה להפיל כמה שיותר בוסים, שכן בתמורה תקבל Punder Skulls על השלל הרגיל. ל-Plund Skulls יש הזדמנות להשיג לך כל מיני תגמולים בעונה כמו קטעים חדשים לגמרי של מזכרת Throwing Bones, פריטים בסגנון Hollowjack ו-Dremora, מתכונים וריהוט בנושאי מכשפות ועוד.

הרע הגדול הראשון שתהרוג יפיל את Dremora Plunder Skulls, שכולל משהו מ-Plund Skulls רגילים על גבי פרס נוסף שיכול לכלול פרק מוטיב של דרמורה, כתבי פסטיבל מכשפות שתוכל להשלים כדי לפתוח כובע מכשפה חדש ותואר מכשפה, Glenmoril Treasure דפי מפות וסגנון תלבושות שריון, או הדפים החדשים לגמרי של Grave Dancer Weapon Style. בהתאם לבוס שתוריד, תרוויח גם אחד משני דפי מוטיב דרמורה שונים.

במשך האירוע, הבוס הראשון שנהרג בכל יום ישאיר שלושה כרטיסים לאירוע, אותם תוכל להחליף לאימפרסריו תמורת פריטים כמו תיקי האחיזה החדשים. פתחו תיק ותמצאו פינוקים שמעולם לא היו בבעלותכם, אולי כולל פריט אספנות מאירוע קודם של פסטיבל המכשפות.

לבסוף, לכו ל-Crown Store כדי להשיג כמה עסקאות רוצחות בנושא ליל כל הקדושים על תחפושת Dark Passions Regalia, חבילת הריהוט של Witches Coven, חיית המחמד של Nightmare Firestalker Cub ואורחת הבית של האחות גלנה.

הנה הצ'אט שלנו עם המפתחים על איך ה-DLC Stonethorn של Elder Scrolls Online בהשראת אימה קלאסית .