מכירת החגים של Epic Games Store מתחילה במתנה של Shenmue 3 וקופונים של $10 הנחה

שנמוה 3

(קרדיט תמונה: סגה)

מכירת החגים של Epic Games Store החלה, עם הנחות גבוהות לצד עוד חבילה של מתנות.

הכותרת עוסקת ב מכירת Epic Games Store - שמתחיל היום ויימשך עד 6 בינואר 2022 - הם עד שליש ממספר מהדורות אחרונות, כולל Marvel Guardians of the Galaxy, Jurassic World Evolution 2, Far Cry 6 ו-Battlefield 2042. יש גם 50% הנחה על Red Dead Redemption 2, GTA 5 ו-Assassin's Creed Valhalla.



יש עוד עסקאות זמינות ברחבי החנות, אבל תוכל גם לנצל את קופון החגים של Epic Games Store. אם השתתפת בעבר במכירת Epic, אולי אתה מכיר את הקופונים, שמציעים תוספת של 10$ הנחה על כל משחק כשיר שעולה יותר מ-$14.99.

Epic מספקת גם שיפורים למשחקים חינמיים, מוזילה תוספות ומיקרוטרנזקציות למשחקים כמו Trackmania ו-Smite, ומחלקת מוצרי קוסמטיקה ב-Fortnite, Rocket League ו-Warframe.

לבסוף, גם מתנת חג המולד של הפלטפורמה חוזרת. שנמוה 3 יהיה בחינם עד 08:00 PT/11:00 ET/16:00 GMT מחר, 17 בדצמבר, ואז הוא יוחלף במשחק מסתורי אחר.

בהנחה שזה אותו סגנון של מתנה כמו בשנים קודמות, תוכל לפתוח חבורה שלמה של כותרים לאורך כל התקופה החגיגית, אבל תצטרך לבקר בחנות כל יום כדי למקסם את המתנות שלך. אין גם דרך לדעת מה Epic יחלק הבא עד שיתחיל המתנה של אותו יום, אז שמור על עיניים.

לישון במהלך חג המולד עם כמה מה משחקי המחשב הטובים ביותר שם.