Epic Games Store מתחילה 15 ימים של משחקים בחינם עם Cities: Skylines

קווי הרקיע של ערים

(קרדיט תמונה: סדר ענק)

חנות המשחקים Epic חוגגת את החגים עם 15 ימים של משחקים בחינם, והיא מתחילה כבר עכשיו כשאתה תבע את העותק החינמי שלך של Cities: Skylines .

נכון, אולי תהיה לך בעיה לתפוס עותק מיד, כמו Epic אישר שתעבורה גבוהה גורמת לבעיות שרת בחנות. עם זאת, שווה את הזמן שלך לבדוק שוב ולתפוס אותו כשתוכל, כי ערים: קווי הרקיע היא הבחירה המובילה ברשימה שלנו של משחקי בניית העיר הטובים ביותר .



SimCity התחילה את הזיכיון לבניית ערים לפני יותר משלושה עשורים, אבל Cities: Skylines הייתה בחזית שלה מאז שהמשחק יצא לראשונה ב-2015. נכון, יש חבורה של DLC שאולי תרגיש שאתה נאלץ לקנות אחרי שבילה כמה ימים עם המשחק, אבל אפילו היצמדות לגרסת הבסיס תעניק לך שעות של אושר תכנון עירוני. זוהי התחלה מצוינת ל-15 ימי המשחקים החינמיים של Epic.

ערים: קווי הרקיע יהיו בחינם רק 24 שעות לפני שהמשחק הבא יתקיים ביום שישי בשעה 8:00 PST / 11:00 EST / 16:00 BST. Epic Games עדיין לא אומר מה יהיה המשחק החינמי הבא, אבל הבאזז מסור על הטיזר של נייר העטיפה שלו רומז על מה שיבוא אחר כך. בדרך כלל הייתי מנחש את Killing Floor 2 או Disc Room, אבל שני המשחקים האלה כבר חלק ממכירת החגים של Epic Games Store, אז נצטרך לחכות כדי לגלות זאת בוודאות.

עם כל הכסף הזה שאתה חוסך ב-Cities: Skylines על השאר, אתה יכול לאסוף כמה המתנות הטובות ביותר לגיימרים .