בריחה מטיפות טרקוב טוויץ': איך לחבר את החשבונות שלך ולהרוויח פרסים

לברוח מטיפות עווית טרקוב

(קרדיט תמונה: Battlestate Games)

בתחילת השנה הזו, טיפות ה-Escape from Tarkov Twitch גרמו למשחק להתפוצץ בפופולריות, שכן הוא הגיע לפסגת Twitch וסטרימרים פופולריים רבים החלו לשחק בו. ובכן נחש מה? הטיפות של Escape from Tarkov Twitch חוזרות שוב ואנחנו מצפים שהיא תהיה גדולה שוב. הנה כל מה שאתה צריך לדעת על איך להשיג את ה-Escape from Tarkov Twitch טיפות ולחבר את החשבון שלך.

איך להשיג Escape from Tarkov Twitch drops

בריחה מטיפות טרקוב טוויץ



(קרדיט תמונה: Battlestate Games)

כדי לקבל טיפות Twitch ב-Escape from Tarkov, הדבר הראשון שאתה צריך לעשות הוא ברור; ודא שאתה הבעלים של המשחק! אתה יכול 'הזמינו מראש' עותק כאן , מה שנותן לך גישה מיידית למשחק במצב הבטא הנוכחי שלו.

הטיפות של Tarkov Twitch יפעלו מיום חמישי, 11 ביוני בשעה 6 AM EDT (3 AM PDT, 10 AM BST) עד יום שני, 22 ביוני באותו זמן. כדי לחבר את חשבון Twitch שלך לחשבון Tarkov שלך, אתה צריך ללכת לחשבון שלך בריחה מפרופיל טרקוב עמוד באתר הראשי.

לאורך סרגל הניווט הימני, תהיה רשימה של פעולות. מצא את זה שאומר 'קשר חשבון Twitch', לחץ עליו, ותועבר אל Twitch.tv. היכנס, אשר את החיבור, והרי! שני החשבונות יהיו מקושרים.

כדי לקבל את הטיפות של Twitch, אתה צריך לצפות בסטרימרים מסוימים שהדרופ פעיל. תוכל למצוא רשימה מלאה כאן ב- פוסט רשמי בבלוג של טרקוב כולל מי זורם בכל יום. חלק מהסטרימרים כוללים ג'ייק טאקר ב-11 ביוני, קודש ב-12 ביוני, אנתוני קונגפאן ב-13 ביוני, ועוד רבים.

לפי הפוסט באתר הרשמי, נפילות יובטחו 'במרווחים מסוימים', לרבות כלי נשק, ציוד ופריטים נדירים. אז התכוונן לעתים קרובות ותסתער על Labs תוך זמן קצר!