Evil Dead: The Game מקבל חשיפת משחק ביום חמישי

Evil Dead The Game

(קרדיט תמונה: Saber Interactive)

Evil Dead: The Game אמור לקבל את גילוי המשחק הראשון שלו השבוע, מרים את המכסה על משחק האימה המיוחל.

השמועה על המשחק Evil Dead מסתובבת כבר זמן מה, כאשר סייבר אינטראקטיב הכריזה על ניהול הפרויקט. המשחק אמור לצאת מאוחר יותר השנה, אך עד כה, לא ראינו אותו בפעולה. זה נקבע לשינוי השבוע, באופן לא מפתיע בגלל ההתחלה הקרובה של E3 2021 . חשבון הטוויטר הרשמי של המשחק חשף שנזכה לראות את המשחק בפעם הראשונה ביום חמישי הקרוב. החשיפה תהיה חלק מ-Summer Game Fest Kickoff, מסיבת העיתונאים הגדולה של ג'ף קיגלי, הסמוכה ל-E3. זה אמור להתחיל ביום חמישי, 10 ביוני בשעה 19:00 GMT / 14:00 EDT / 11:00 PDT.



Evil Dead: The Game הוא האחרון בשורה של משחקים מרובי משתתפים אסינכרוניים המבוססים על זיכיונות אימה. בדומה ליום שישי ה-13 The Game ו-Dead by Light, צוות של שורדים יעמוד מול שחקן אחד שמנסה לצוד ולעצור אותם.

עם זאת, דבר אחד שיגדיר את Evil Dead: The Game מאחרים בז'אנר הוא שהשורדים יהיו הדמויות המוכרות ביותר. בעוד כותרים אחרים שמים הרבה דגש על הרוצח שצד שחקנים אחרים, צוות השורדים של Evil Dead מגיע מכל רחבי הפרנצ'ייז.

מספר פרצופים ידועים כבר ידועים להופיע, כמובן, ובראשם אש עצמו, ברוס קמפבל. עם זאת, חביבי מעריצים אחרים יגיעו גם הם אל המשחק. שריל וויליאמס, סקוטי מ-The Evil Dead, ארתור מ-Army of Darkness וכן קלי ו פבלו מ- Ash vs. Evil Dead כולם מאושרים להופיע.

הזרקור לא יהיה לגמרי על הדמויות האנושיות. אלה שיחליטו שהם מעדיפים להפוך ל'המתים הרעים' יזכו להשתלט על השד הקנדרי כדי לצוד את השורדים. השד הזה יחזיק גם ב-Deadites וכן ישתמש בסביבה כדי לנסות להתגבר על עבודת הצוות של השחקן האחר (וגם ידיים של Boomsticks או Chainsaw).

עדיין לא אושר תאריך יציאה למשחק, אבל אני מקווה שנשמע עוד ביום חמישי. Evil Dead: The Game צפוי לצאת השנה ב-PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One, PC ו-Nintendo Switch.

אם אתה מחפש משחקים אחרים כדי להפחיד אותך בלילה, בדוק את ההצעות שלנו של משחקי האימה הטובים ביותר .