עדכון Fallout 76 One Wasteland מקל על חקר ומשחק עם חברים

(קרדיט תמונה: בת'סדה)

Fallout 76 ארץ שממה אחת עולה לאוויר ביום שלישי, מה שהופך את אפלאצ'יה ליותר מסבירת פנים עבור שחקנים חדשים וקשה יותר עבור ותיקים פוסט אפוקליפטיים.

One Wasteland יעלה לאוויר כחלק מעדכון 22 של Fallout 76, כאשר השרתים יהיו במצב לא מקוון לצורך תחזוקה החל מהשעה 07:00 PDT / 10:00 EDT / 15:00 BST. ברגע שהעדכון יעלה לאוויר, לא תבחין בשינויים גדולים בדמות שלך אם אתה כבר משחק - אבל יהיו כמה שינויים גדולים עבור היצורים העוינים שאתה יכול להיתקל בשממה.



ראה עוד

One Wasteland מתאים באופן דינמי את רמות האויב, הנתונים הסטטיסטיים וה-XP על סמך הרמה שלך: זה יעלה אותם אם אתה הרבה יותר חזק מרמת הבסיס שלהם, וזה יוריד אותם אם הם בדרך כלל ימחסו אותך לאבק רדיואקטיבי . לכל יצור עדיין יהיו רמות מינימום ומקסימום, כך שהאתגר שלו עדיין ישתנה על סמך מה שאתה נלחם בו, והם יפילו שלל המתאים לכל רמה שהם נמצאים כאשר אתה נלחם בהם.

העיקר הוא שזה קורה עבור כל שחקן בנפרד, גם אם מספר שחקנים נתקלים באותה מפלצת. זה אומר שאם יש לך חברים שמשחקים ב-Fallout 76 כבר שנים אבל כולך חדש, תוכל לתייג איתם ולתרום משהו ללחימה. מהצד השני, הם יכולים לעזור עם משימות החדשות שלך תוך כדי איסוף שלל שהם עשויים לרצות.

Fallout 76 Update 22 יסמן גם את תחילתה של עונה 2, ויביא הטבות אגדיות ואופציות יומיות כדי להעסיק אותך במשחק הסיום.

ראה מה עוד בדרך עם המדריך שלנו לטובים ביותר משחקים הקרובים של 2020 ואילך.